Wie zijn wij?

De liefde voor Spanje

Het Spanish Products Team wordt gevormd door Herman (oprichter, directeur en verkoop verantwoordelijke), Jasmine (inkoopmanager, boekhouding) en Elisa (marketing, sales).

Herman is Nederlands maar bezoekt Spanje bijna op maandelijkse basis.
Jasmine is Spaanse van geboorte en in 2008 naar Nederland verhuisd.
Elisa is in Nederland geboren maar heeft een Spaanse nationaliteit, en versterkt sinds 2017 ons team.

Onze liefde voor Spanje, passie voor lekker eten en drinken en waardering voor culturele tradities vormen onze belangrijkste drijfveren om altijd op zoek te gaan naar de beste culinaire producten.

Maar…waarom Spanje?

Er zijn weinig landen die zo veel diversiteit aan culinaire gewoontes hebben als Spanje. Achter iedere naam zit een stukje geschiedenis die ons fascineert en die wij heel graag delen en doorvertellen. Verder, is het Mediterraanse dieet gezond en zijn de regionale gerechten bijzonder lekker. Daar genieten wij van!

Ongetwijfeld, is denken aan Spanje, aan tapas denken. Tapas zijn de kern van de Spaanse gastronomie en misschien van de Spaanse cultuur zelfs. Spanjaarden zien tapas niet alleen als “voedsel”, maar meer als een sociale gebeurtenis! Wij kennen geen Spanjaard die alleen thuis tapas eet. Tapas worden in de kroeg, café, restaurant, feest of bij vrienden opgegeten.  Het gaat juist om de gezelligheid: samen proeven, veel kleine hapjes delen, etc. Daar waar Britten het over het weer hebben, praten Spanjaarden juist heel graag over eten.

Dit lijkt ons eigenlijk een mooie filosofie. Want, het gaat  juist  allemaal om genieten, delen en gelukkig zijn…of niet?

Herman van Teylingen

Herman van Teylingen

oprichter & directeur

Jasmine Landrove

Jasmine Landrove

Boekhouding & inkoop manager

Elisa Morrazo Gonzalez

Elisa Morrazo Gonzalez

marketing & verkoop verantwoordelijke

Spanish Products

Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem, Nederland